Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، فریبرز عباسی روز دوشنبه در نشست برنامه ریزی و هماهنگی پیاده سازی طرح جامع احداث و ساماندهی زیر ساخت های منابع آب و خاک استان های  شمالی در منابع طبیعی نوشهر افزود : مطالعات این طرح از سال گذشته کلید خورده و یکی از اهداف آن با توجه به افزایش بارندگی در این مناطق نسبت به سایر استان های کشور ،استفاده بهینه از روان آب های استان های شمالی‌ است، زیرا حجم زیادی از روان آب ها و آب سبز به دریای خزر می ریزد و باید از این رواناب ها استفاده بهینه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ارتقای امنیت غذایی و  تولید را از دیگر اهداف فرآیند اجرای این طرح در این خطه شمال عنوان کرد و ادامه داد : با توجه به محدودیت منابع آبی جای توسعه افقی نداریم و در این طرح باید از تجارب بین المللی و داخلی همچون طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان و ایلام و سایر  طرح های آب و خاک کلان در راستای افزایش کیفیت اجرای این پروژه استفاده کرد.

وی اظهار کرد : از آنجایی که کشور از آب و هوای گرم و خشک برخوردار است و مقدار بارندگی هم در ایران نسبت به سایر کشورها به لحاظ میانگین جهانی، حدود یک سوم است و  قابلیت سه برابری تبخیر را دارد ،بنابراین برای جلوگیری از هرز رفتن آب ناشی از بارندگی به دریای خزر این طرح به عنوان بزرگ ترین طرح آبی و خاکی  کشور اجرایی می شود.

سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت : با اجرای کامل این طرح از خروج مقدار ۹.۴ میلیارد مترمکعب روان آب سه استان شمالی به دریای خزر جلوگیری خواهد شد.

عباسی  باز سازی آب بندان ها ، انتقال آب با لوله ،  توسعه ساخت سدهای لاستیکی ، تجهیز و نوسازی اراضی ، زهکشی ، توسعه سامانه های نوین آبیاری را از جمله مشخصات این طرح برشمرد و گفت : اگرچه از سال های گذشته نیز عملیات تجهیز و نوسازی اراضی در گستره حدود ۱۰ هزار  و ۲۰ هزار هکتار در قالب طرح های استانی تعریف شده ولی عملیات آن  به کندی صورت می گیرد.

این مسوول بدون اعلام میزان اعتبار مورد نیاز برای اجرای کامل این طرح گفت : معاونت آب و خاک از طرق مختلف پی گیر تامین اعتبار برای این طرح ملی است که یک مورد آن بحث تهاتر نفت برای تامین اعتبار است. 

سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت که یکی از اهداف برگزاری این نشست هم پی گیری این موضوع است که در واقع سعی بر آن است تا بتوان با همکاری رئیسان سازمان های جهاد کشاورزی استان های شمالی ، کارشناسان فنی آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی نقاط ضعف و قوت فرآیند اجرای این طرح را شناسایی و روند اجرای آن را سرعت داد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی نوشهر مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی نوشهر مازندران وزارت جهاد کشاورزی نوشهر مازندران وزارت جهاد کشاورزی آب و خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۸۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان در واکنش به تغییر کاربری ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی و قطع درختان در صالحیه گفت: با مسئولینی که در تغییر کاربری غیرقانونی این اراضی دخیل بودند، برخورد خواهد شد. - اخبار استانها -

سیدامیر احمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بهارستان، با اشاره به تشکیل پرونده برای تغییر کاربری غیرقانونی اراضی کشاورزی در صالحیه، اظهار داشت: 50 هکتار از اراضی کشاورزی به‌صورت غیرقانونی در حال تغییر کاربری بود که جلوی آن گرفته شد.

وی با اشاره به قطع یک‌صد اصله درخت در این اراضی جهت تغییر کاربری افزود: مسئولینی که در تغییر غیرقانونی کاربری 50 هکتار از اراضی کشاورزی دخیل بوده و وظایف قانونی خود را انجام نداده و ترک فعل انجام شده باشد، با آن‌ها برخورد خواهد شد.

دادستان بهارستان در ادامه گفت: تغییر کاربری غیرقانونی و قطع درختان با برنامه‌ریزی و مدیریت شده بود و این اتفاق در یک روز انجام نگرفته است.

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز 300 هکتار اراضی چهارباغ

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد قوه قضاییه و دادستانی به عنوان مدعی‌العموم در هر موردی که فساد اتفاق افتاده باشد، برخورد قاطعانه است و طبق مستندات و در چارچوب قانون با اشخاص حقیقی و حقوقی برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران